Skip to main content
15:30 Digital platform
bg bg bg

Het bestuur van de WSGO heeft in verband met de corona maatregelen besloten tot een digitale ALV op maandag 28 juni a.s. vanaf 15.30 uur. De ALV is het hoogste orgaan binnen de WSGO. De vergadering met alle leden van de vereniging is minimaal één keer per jaar. Op deze ALV staat het bestuursverslag en de jaarrekening van 2020 centraal.

Aanmelding voor de digitale ALV

U mag één persoon, die bevoegd is te stemmen namens uw organisatie, aanmelden voor de ALV. Dit kan zijn een burgemeester, een wethouder of een vertegenwoordiger van of namens het hoogste besluitvormende orgaan van uw organisatie. Het aanmeldformulier vindt u hier op de website onderaan de pdf’en van de vergaderstukken.

Het aanmelden voor de ALV staat open tot en met maandag 21 juni. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Uiterlijk vrijdag 25 juni ontvangt u een mail met daarin een link en een inlogcode voor de ALV. Deze mail is afkomstig van online-alv.nl. Controleer eventueel uw spambox.

Zoals aangegeven in de ledenbrief betekent een digitale ALV dat u kunt deelnemen aan de ledenvergadering via uw computer of tablet. De vergadering wordt live uitgezonden via een digitaal platform. Op dat platform kunt u ook uw vragen via de chat stellen en uw stem uitbrengen. Het platform is beveiligd en alléén toegankelijk voor de WSGO-leden die zich hebben aangemeld voor de ALV

Delen