Skip to main content
13:00 Digitaal
bg bg bg

Het bestuur van de WSGO heeft in verband met de corona maatregelen besloten tot een digitale ALV op vrijdag 9 oktober a.s. De ALV is het hoogste orgaan binnen de WSGO. De vergadering met alle leden van de vereniging is minimaal één keer per jaar.

Op die komende ALV spreken de leden zich uit over de benoeming van de drie nieuwe bestuursleden die zijn voorgedragen door de selectiecommissie en over de benoeming van de nieuwe voorzitter. Daarnaast staat o.a. het huishoudelijk reglement en de concept begroting van 2021 op de agenda.

  • Aanmelding voor de digitale ALV

U mag één persoon, die bevoegd is te stemmen namens uw organisatie, aanmelden voor de ALV. Dit kan zijn een burgemeester, een wethouder of een vertegenwoordiger van of namens het hoogste besluitvormende orgaan van uw organisatie. Het aanmeldformulier vindt u hier op de website van de WSGO onderaan de pdf’en van de vergaderstukken.

Het aanmelden voor de ALV staat open van 11 september tot en met 4 oktober. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Woensdag 7 of donderdag 8 oktober ontvangt u een mail met daarin een link en een inlogcode voor de ALV. Deze mail is afkomstig van online-alv.nl. Controleer eventueel uw spambox.

Zoals aangegeven in de ledenbrief van 20 augustus jl. betekent een digitale ALV dat u vanuit huis of kantoor kunt deelnemen aan de ledenvergadering via uw computer. De vergadering wordt live uitgezonden via een digitaal platform. Op dat platform kunt u ook uw vragen via de chat stellen en uw stem uitbrengen. Het platform is beveiligd en alléén toegankelijk voor de WSGO-leden die zich hebben aangemeld voor de ALV.

Delen