Ga naar de content
15:00
bg wrapper 1 bg wrapper 2 bg wrapper 3

Het bestuur van de WSGO organiseert een digitale ALV op woensdag 19 juni a.s. vanaf 15.00 uur. De ALV is het hoogste orgaan binnen de WSGO. Op deze ALV staan de jaarstukken over 2023 centraal. In het informele deel is als gast aanwezig Marjolein ten Hoonte, Directeur Arbeidsmarkt en sociale impact bij Randstad Groep Nederland, om te praten over de arbeidsmarkt.

Meerdere aanmeldingen mogelijk

U mag één persoon, die bevoegd is te stemmen namens uw organisatie, aanmelden voor de ALV. Dit kan zijn een burgemeester, een wethouder of een andere vertegenwoordiger van uw organisatie. Daarnaast kunnen zich meerdere personen aanmelden zonder stemrecht. In het aanmeldformulier kan met/zonder stemrecht worden aangegeven.

U kunt zich via de onderstaande knop inschrijven ALV 19 juni 2024 aanmelden deze staat onderaan de pdf’s van de vergaderstukken.

Let op dat u een persoonlijk mobiel nummer en een persoonlijk emailadres invult en de naam van de organisatie (WSGO-lid) die u gaat vertegenwoordigen. Dit ten behoeve van de tweetrapsverificatie voor deelname. 

Het aanmelden voor de ALV staat open tot en met 16 juni. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Uiterlijk dinsdag 18 juni ontvangt u een mail met daarin een link en een inlogcode voor de ALV. Deze mail is afkomstig van online-alv.nl of TimeToSpeak. Controleer eventueel uw spambox.

Delen