Skip to main content
bg bg bg

Op 28 januari en 25 februari organiseert A&O fonds Gemeenten de Winterschool. Het thema is Verbinding. Een onderwerp dat ons allemaal aangaat en diep raakt. Niet alleen in coronatijd maar ook in de toekomst is het een onmisbare kwaliteit voor gemeenteprofessionals. Laat je inspireren door onze toptrainers en keynotes Charles Groenhuijsen en Typhoon.

De Winterschool komt er aan 

Door het grote succes van de A&O Summerschool organiseert A&O fonds Gemeenten op 28 januari en 25 februari 2021 nu de A&O Winterschool. Het thema is Verbinding. Het coronavirus heeft ons laten ervaren hoe snel een context kan veranderen en wat de impact daarvan is op de kwaliteit van al onze relaties. Maar niet alleen in ontwrichtende coronatijden, ook in transities als digitalisering, kunstmatige intelligentie en de Omgevingswet is verbinden een sleutelvaardigheid.   

 
Topprogramma  

Wil jij je verdiepen in verbinden en je vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de Winterschool echt iets voor jou. Naast de hoofdsprekers Typhoon (28 jan) en Charles Groenhuijen (25 feb) kan je deelnemen aan diverse interactieve workshops van zeer ervaren toptrainers als Martijn Aslander, Japke.d Bouma, Mimoun Oaïssa, Aaltje Vincent, Steven Pont en Helene Oosterhuis. Zij delen hun nieuwste inzichten, laatste ontwikkelingen, concrete voorbeelden en ervaringsverhalen. Het programma levert je geheid veel inspiratie op. 

Hoe werkt het  

Aanmelden doe je gewoon voor het hele event en bepaalt pas op het event zelf welke sessie(s) je wilt bijwonen. Voor die workshops hoef je je dus niet specifiek aan te melden. Tussendoor wisselen van sessie kan ook. Of chatten en videobellen met andere deelnemers. En voor wie het leuk vindt, we sluiten af met de Winterschool Bingo waarmee je coole prijzen kan winnen. Deelname aan onze events zijn kosteloos voor gemeentemedewerkers. 

Meld je nu aan  


Klik hier voor meer informatie over de Winterschool en om je aan te melden voor een of beide data. Vergeet niet het event te reserveren in je eigen agenda. En als je toch bezig bent, nodig dan je collega’s uit om mee te doen. Of laat op onze LinkedIn weten dat je meedoet, zodat je kan zien welke collega's zich ook hebben ingeschreven. Verbinden doe je nu eenmaal samen!   

naar landingspagina

naar Linkedin events