Skip to main content
bg bg bg

Financiële zaken zijn niet altijd makkelijk en kunnen zorgen voor stress en mindere prestaties bij medewerkers. Het A&O Fonds Gemeenten heeft daarom een platform voor de ‘financiële fitheid’ in ontwikkeling dat gemeenten ondersteunt om hun medewerkers hierbij te helpen. U kunt het platform nu testen.

Het doel van het platform is om vanuit de werkgever een financiële gids aan te bieden die medewerkers helpt hun financiële fitheid te verbeteren. Financiële fitheid is van belang in het kader van vitaliteit, mobiliteit en goed werkgeverschap.

Het platform helpt met persoonlijke tips, advies en concrete acties over financiën. En niet alleen over onderwerpen die er nu toe doen, maar ook over wat er morgen en later van belang is. Zodat medewerkers snel en gemakkelijk weten waar ze aan toe zijn bij bijvoorbeeld het kopen van een huis, het vinden van passende functie, het overstappen naar een andere (publieke) werkgever of het wegvallen van een inkomen.

Testen

De makers zijn benieuwd naar uw inbreng: Sluit het platform aan bij de behoefte van medewerkers? Heeft het alle functies die u ervan verwacht? Is het gebruiksvriendelijk? Hoe zou uw gemeente het platform optimaal kunnen inzetten? Vindt u de look & feel aantrekkelijk? Met deze antwoorden kunnen de makers het platform meer toespitsen op uw wensen. Graag stellen de makers u daarom in een telefonisch interview enkele vragen.

Inschrijven

Meedoen duurt slechts 15 minuten, u kunt zelf een gewenst tijdstip kiezen. De resultaten worden geanonimiseerd verwerkt.

Na inschrijven ontvangt u een agenda-uitnodiging. Een aantal dagen voor de gekozen testdatum ontvangt u een e-mail met toelichting.

Meer informatie

De makers van het platform werken bij Kandoor, een organisatie met ruime ervaring in het geven van financiële hulp en tips. Het is opgericht door APG, dat het pensioen van ABP uitvoert. A&O fonds Gemeenten werkt samen met Kandoor en APG.

Voor meer informatie over het platform, het doel en de implementatie kunt u contact opnemen met Felipe van Beetz, felipe.van.beetz@kandoor.nl of 06-20126393.