Skip to main content
bg bg bg

A&O fonds Gemeenten organiseert ook dit jaar weer de Summerschool; 23 juli en 13 augustus kun je deelnemen aan een online festival dat geheel in het teken staat van veranderkracht.

In een tijd van continue veranderingen, is het cruciaal te ontdekken en te begrijpen hoe je daar als professional bij een gemeentelijke organisatie mee omgaat.  En hoe je je persoonlijk potentieel en comfortzone duurzaam kan vergroten. Centraal staat dan ook de vraag: ‘Haal jij alles uit jezelf?’

 

Laat je inspireren door o.a. Andre Kuipers

De Summerschool biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De ervaren sprekers in de line-up inspireren je door hun ervaringen te delen met grote veranderingen in hun leven. Neem bijvoorbeeld keynote André Kuipers of Jaap Bressers. Andere sprekers zijn: de Vrije Denkers, Rolf Schrama, Rick van Asperen. Of doe bijvoorbeeld mee met een yoga sessie. 

 

100% digitaal

Vanwege corona is de Summerschool dit jaar helemaal digitaal maar biedt weer net als voorgaande jaren een uitdagend, interessant en vooral ook leerzaam programma. Waar geen kosten aan verbonden zijn. Kortom, maak optimaal gebruik van de zomermaanden en ontwikkel je met Summerschool verder als professional bij een gemeentelijke organisatie!

Ben jij nieuwsgierig, wil je meer lezen of je meteen aanmelden? Klik dan op onderstaande link

 

Summerschool 2020