Ga naar de content
bg bg bg

Voor de collectieve zorgverzekering hebben we met 3 verzekeraars contracten afgesloten: CZ, IZA en Menzis. Vanaf 1 januari 2023 mag er geen collectiviteitskorting meer gegeven worden op de basisverzekering. De korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen blijft wel bestaan, net als de collectiviteiten.

Premies en vergoedingen nu in te zien

Leden van de WSGO vallen onder het collectieve zorgcontract. Op collectiefzorgaanbod.nl staan nu, naast de premies, de belangrijkste vergoedingen voor de basisverzekering en aanvullende (tandarts)verzekeringen voor 2023 die binnen het collectieve contract vallen.

Korting en extra voordelen voor medewerkers

Naast korting bieden de zorgverzekeraars extra voordelen voor medewerkers én werkgevers binnen het collectieve contract. Wilt u weten wat de meerwaarde van de collectiviteit voor uw medewerkers betekent? Kijk hiervoor op de website van de 3 zorgverzekeraars: Menzis, CZ, IZA.

Duurzame inzetbaarheid

De WSGO heeft met de 3 zorgverzekeraars binnen de collectiviteit afspraken gemaakt over bedrijfszorg. In het werkgeverscollectief werken we samen aan duurzame inzetbaarheid, het voorkomen van verzuim en wordt ingezet op gezondheidsbehoud en -bevordering van medewerkers. Valt uw organisatie onder een van de contracten (WSGO, VNG, Vwvw, IPO) en wilt u weten wat de afspraken voor u inhouden? Neem dan contact op met de betreffende zorgverzekeraars.

Vergelijken

Via collectiefzorgaanbod.nl kunnen uw medewerkers de huidige zorgverzekering vergelijken op basis van prijs en inhoud met die van de verzekeraars van het collectief zorgaanbod. Daarbij kunnen ze hun voorkeuren selecteren en de mogelijkheden vergelijken. Als het best passende pakket gevonden is, kunnen zij de verzekering direct afsluiten. Voor vragen kunt u of kunnen uw medewerkers terecht bij de betreffende zorgverzekeraars.

Delen