Ga naar de content
bg bg bg

Voor de collectieve zorgverzekering hebben we met 3 verzekeraars contracten afgesloten: CZ, IZA en Menzis. Vanaf nu is het weer mogelijk om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Premies en vergoedingen deze week in te zien

Alle aangesloten organisaties van de WSGO kunnen gebruikmaken van het collectieve contract. Op collectiefzorgaanbod.nl staan in week 46 (naar verwachting vanaf woensdag 15 november) naast de premies, de belangrijkste vergoedingen uit de basisverzekering en aanvullende (tandarts)verzekeringen voor 2024.

Korting én extra voordelen voor medewerkers

Naast korting bieden de zorgverzekeraars extra voordelen voor medewerkers én werkgevers binnen het collectieve contract. Wilt u weten wat de meerwaarde van de collectiviteit voor uw medewerkers betekent? Kijk hiervoor op de website van de 3 zorgverzekeraars (MenzisCZIZA).

Duurzame inzetbaarheid

De WSGO/VNG heeft met de 3 zorgverzekeraars binnen de collectiviteit afspraken gemaakt over bedrijfszorg. In het werkgeverscollectief werken we samen aan duurzame inzetbaarheid, het voorkomen van verzuim, en gezondheidsbehoud en -bevordering van medewerkers. Valt uw organisatie onder een van de contracten (VNG / WSGO) en wilt u weten wat de afspraken voor u inhouden? Neem dan contact op met de betreffende zorgverzekeraars.

Delen