Ga naar de content
bg bg bg

Dit is een herinnering aan de enquête die het bestuur van de WSGO heeft uitgezet om meer inzicht te krijgen in uw wensen met betrekking tot producten en diensten. Uw mening is van groot belang voor ons, en we willen ervoor zorgen dat we de best mogelijke service bieden aan al onze leden.

Een link voor de vragenlijst is gestuurd aan de contactpersoon HR en de contactpersoon bestuur. De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met vrijdag 13 oktober.

De enquête bevat vragen over welke producten en diensten u gebruikt en hoe u deze waardeert. Uw feedback zal ons helpen om onze aanbiedingen beter af te stemmen op uw behoeften en verwachtingen. De resultaten van het onderzoek worden naar verwachting in december bekendgemaakt, en we zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte wordt gehouden van de bevindingen.

Als u de enquête nog niet heeft ingevuld, moedigen we u aan om dit zo spoedig mogelijk te doen. Uw deelname is essentieel voor het succes van ons onderzoek.

Heeft u hem al ingevuld dan danken wij u voor uw medewerking en betrokkenheid bij de WSGO. Samen kunnen we onze organisatie nog beter maken.

Delen