Skip to main content
bg bg bg

Op donderdag 8 april 2021 organiseert het College voor Arbeidszaken samen met het A en O fonds Gemeenten het jaarlijkse kennisevenement voor Arbeidszaken. Dit event is voor alle medewerkers bij gemeenten en gemeentelijke organisaties die meer willen weten over arbeids(recht) gerelateerde thema’s.

Het programma

De dag wordt afgetrapt door de populaire spreker en psycholoog Thijs Launspach. De plenaire start wordt gevolgd door twee rondes met workshops, waarbij u zelf kunt kiezen bij welke workshops u wilt aansluiten. Alle workshops worden gegeven door experts. De dag start om 8.30 uur met een (digitale) inloop en eindigt om 12.15 uur.

Voor wie & aanmelden

Digitaal Arbeidszaken is bedoeld voor alle medewerkers bij gemeenten of gemeentelijke organisaties die meer willen weten over arbeids(recht) gerelateerde thema’s.

Aanmelden

Aanmelden kan door te klikken op onderstaande link en in te loggen bij het aanmeldsysteem van het A&O fonds Gemeenten. Vooraf hoeft u nog geen keuze te maken bij welke workshop u aanwezig wilt zijn, dat doet u namelijk op de dag zelf. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. De link naar het eventplatform ontvangt u in de week van het event.

https://www.aeno.nl/agenda/doe-mee-met-digitaal-arbeidszaken