Ga naar de content
14:00
bg wrapper 1 bg wrapper 2 bg wrapper 3

Het bestuur van de WSGO organiseert een digitale ALV op woensdag 20 december vanaf 14.00 uur. De ALV is het hoogste orgaan binnen de WSGO. Op deze ALV staat de begroting voor 2024 centraal.

Aanmelding voor de digitale ALV

U mag één persoon, die bevoegd is te stemmen namens uw organisatie, aanmelden voor de ALV. Dit kan zijn een burgemeester, een wethouder of een andere vertegenwoordiger van uw organisatie. Het aanmeldformulier vindt u op deze webpagina onderaan de pdf’s van de vergaderstukken.

Let op dat u een persoonlijk mobiel nummer en een persoonlijk emailadres invult en de naam van de organisatie (WSGO-lid) die u gaat vertegenwoordigen. Dit ten behoeve van de tweetrapsverificatie voor deelname. Het lidnummer van uw organisatie vindt u in de ledenlijst

Het aanmelden voor de ALV staat open tot en met zondag 17 december. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Uiterlijk woensdagochtend 20 december ontvangt u een mail met daarin een link en een inlogcode voor de ALV. Deze mail is afkomstig van online-alv.nl of TimeToSpeak. Controleer eventueel uw spam box. 

Delen